Sähköpeto® koulutukset

SÄHKÖPALOJEN ENNALTATORJUNTA-ohjelman tavoitteena on tiedonjakamisen ja koulutuksen keinoin vähentää ennalta ehkäisten sähkön aiheuttamia tulipaloja sekä vähentää niiden aiheuttamia inhimillisiä ja omaisuusvahinkoja Suomessa.

Tulevat koulutukset:

Sähköpalontutkinnan koulutus, 8.-10.5.2019 Tampere, Scandic Koskipuisto

Jäsenhinta (Sätyn jäsenille): 590 € (+ alv 24%)

Hinta muille: 690 € (+ alv 24%)

Hintaan sisältyy kokousohjelman mukainen koulutusmateriaali sähköisesti ja ohjelman mukainen tarjoilu.

Sitovat ilmoittautumiset 22.4.2019 mennessä, 22.4.2019 jälkeen tehdystä peruutuksista veloitamme 50% ja alle 3pvä 100% koulutuksen hinnasta.

Ilmoitaudu tästä linkistä: https://edge.flomembers.com/saty-ry/events/register/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

Ohjelman voi ladata tästä: Sähköpalontutkintakoulutus_2019_rev2

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/tampere/scandic-tampere-koskipuisto

varaustunnus: SAT080519

Lisätiedot: info@saty.fi

HUOM! Sähköpalontukintakoulutukseen (3 pv) osallistuvilta edellytetään Sähköpalojen ennaltaehkäisyyn liittyvän asiantuntijatason koulutuksen suorittamista etukäteen, mikäli taustalla ei ole sähköalan ammattitutkintoa. Asiantuntijatason koulutuksen tarkoitus on antaa riittävät sähkötekniset perustiedot koulutettaville sähköpalojen ennaltaehkäisyyn. Sähkötarkastusyhdistys Säty ry järjestää koulutukset ja kouluttajat erikseen pelastusalalle sekä muille sähköpalojen ennaltaehkäisystä kiinnostuneille tahoille. Vapaavalintaiset koulutuspäivät ja aikataulu ilmoitetaan erikseen.

Kenelle tarkoitettu:

Koska sähkö on läsnä lähes kaikkialla, meistä jokainen voi omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa ennalta ehkäisevästi sähköstä aiheutuviin paloihin. Koulutuksen ja tiedottamisen kohderyhminä ovat tavallisten kansalaisten lisäksi kiinteistöjen ylläpitäjät ja haltijat, rakentamiseen liittyvä opetustoimi, rakentamisen eri osapuolet sekä pelastus-, vakuutus- ja sähköalan ammattilaiset.

Sähköpeto-koulutusta ja tiedottamista tarjoavat useat yhteisöt ja kouluttajatahot eri puolilla Suomea. Sähköpeto -kurssien toteuttajiksi on koulutettu kurssinjohtajia eri puolille Suomea. He osaavat toteuttaa laajamittaisia sähköpalojen ennalta ehkäisyä opettavia koulutuksia erilaisten kohderyhmien tarpeisiin.

Aiemmat Sähköpeto -julkaisut ovat sekä suomen-, että ruotsinkielisinä.

Osallistujien ladattava Sähköpetomateriaali:

 

Kaikille avoin Sähköpetomateriaali: