Sähköpeto® koulutukset

SÄHKÖPALOJEN ENNALTATORJUNTA-ohjelman tavoitteena on tiedonjakamisen ja koulutuksen keinoin vähentää ennalta ehkäisten sähkön aiheuttamia tulipaloja sekä vähentää niiden aiheuttamia inhimillisiä ja omaisuusvahinkoja Suomessa.

 Osallistujien ladattava Sähköpetomateriaali:

 

Kaikille avoin Sähköpetomateriaali:

 

Tulevat koulutukset:

Sähköpalontutkinnan koulutus, 1.-3.10.2018 Tampere, Scandic Koskipuisto

Jäsenhinta (Sätyn jäsenille): 590 € (sis. alv 24%), hinta muille: 690 € (sis. alv 24%)

Sähköpalontutkinnan koulutusohjelma on ladattavissa tästä linkistä: Sähköpalontutkintakoulutus_esite

Hintaan sisältyy kokousohjelman mukainen koulutusmateriaali sähköisesti ja ohjelman mukainen tarjoilu.Sitovat ilmoittautumiset 17.9.2018 mennessä seuraavasta linkistä:
https://www.flomembers.com/saty-ry/events/register/d3d9446802a44259755d38e6d163e820

18.9.2018 jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 100,00 € / henkilö.

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse.
Varauksen voi tehdä sähköpostitse koskipuisto@scandichotels.com ja ilmoittaa samalla oheinen varauskoodi (SSE300918)

Lisätiedot: toimistosihteeri@ssep.fi

HUOM! Sähköpalontukintakoulutukseen (3 pv) osallistuvilta edellytetään Sähköpalojen ennaltaehkäisyyn liittyvän asiantuntijatason koulutuksen suorittamista etukäteen, mikäli taustalla ei ole sähköalan ammattitutkintoa. Asiantuntijatason koulutuksen tarkoitus on antaa riittävät sähkötekniset perustiedot koulutettaville sähköpalojen ennaltaehkäisyyn. Sähkötarkastusyhdistys Säty ry järjestää koulutukset ja kouluttajat erikseen pelastusalalle sekä muille sähköpalojen ennaltaehkäisystä kiinnostuneille tahoille. Vapaavalintaiset koulutuspäivät ja aikataulu ilmoitetaan elokuun loppuun mennessä.

Kenelle tarkoitettu:

Koska sähkö on läsnä lähes kaikkialla, meistä jokainen voi omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa ennalta ehkäisevästi sähköstä aiheutuviin paloihin. Koulutuksen ja tiedottamisen kohderyhminä ovat tavallisten kansalaisten lisäksi kiinteistöjen ylläpitäjät ja haltijat, rakentamiseen liittyvä opetustoimi, rakentamisen eri osapuolet sekä pelastus-, vakuutus- ja sähköalan ammattilaiset.

Sähköpeto-koulutusta ja tiedottamista tarjoavat useat yhteisöt ja kouluttajatahot eri puolilla Suomea. Sähköpeto -kurssien toteuttajiksi on koulutettu kurssinjohtajia eri puolille Suomea. He osaavat toteuttaa laajamittaisia sähköpalojen ennalta ehkäisyä opettavia koulutuksia erilaisten kohderyhmien tarpeisiin.

Aiemmat Sähköpeto -julkaisut ovat sekä suomen-, että ruotsinkielisinä