Sähköpeto® koulutukset

SÄHKÖPALOJEN ENNALTATORJUNTA-ohjelman tavoitteena on tiedonjakamisen ja koulutuksen keinoin vähentää ennalta ehkäisten sähkön aiheuttamia tulipaloja sekä vähentää niiden aiheuttamia inhimillisiä ja omaisuusvahinkoja Suomessa.

Tulevat koulutukset:

31.10.-2.11.2022 SÄHKÖPALONTUTKINTA-KOULUTUS (3pv)

Aika ja paikka: 31.10.-2.11.2022 Tampere, Scandic Koskipuisto

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 29.9.2022 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ

OHJELMA

Majoitus: Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksen,
123€/1hh/vrk, 143€/2hh/vrk, Varauskoodi: BSAH301022
Varaa majoitus tästä tai +358 300308430 / koskipuisto(@)scandichotels.com

Jäsenhinta (Sätyn jäsenille): 790€ (+ALV24%)

Hinta muille: 1090€ (+ALV24%)

Peruuttaminen: 29.9.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% ja alle 3pv 100% koulutuksen hinnasta.

HUOM! Sähköpalontukintakoulutukseen (3 pv) osallistuvilta edellytetään Sähköpalojen ennaltaehkäisyyn liittyvän asiantuntijatason tai muuta vastaavaa sähköpaloihin liittyvän koulutuksen suorittamista etukäteen, mikäli taustalla ei ole sähköalan ammattitutkintoa.

Sähkötarkastusyhdistys järjestää tämän sähköpalojen ennaltaehkäisyyn liittyvän asiantuntijatason koulutuksen tarvittaessa verkko/webinaarikoulutuksena noin 2 viikkoa ennen varsinaista sähköpalontutkintakoulutusta.

Sähköpalojen ennaltatorjunnan ja sähköpalontutkinnan koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan Sätyn kouluttajien toimesta. Koulutusten tiedustelut info(@)saty.fi.

Kenelle tarkoitettu:

Koska sähkö on läsnä lähes kaikkialla, meistä jokainen voi omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa ennalta ehkäisevästi sähköstä aiheutuviin paloihin. Koulutuksen ja tiedottamisen kohderyhminä ovat tavallisten kansalaisten lisäksi kiinteistöjen ylläpitäjät ja haltijat, rakentamiseen liittyvä opetustoimi, rakentamisen eri osapuolet sekä pelastus-, vakuutus- ja sähköalan ammattilaiset.

Sähköpeto-koulutusta ja tiedottamista tarjoavat useat yhteisöt ja kouluttajatahot eri puolilla Suomea. Sähköpeto -kurssien toteuttajiksi on koulutettu kurssinjohtajia eri puolille Suomea. He osaavat toteuttaa laajamittaisia sähköpalojen ennalta ehkäisyä opettavia koulutuksia erilaisten kohderyhmien tarpeisiin.

Aiemmat Sähköpeto -julkaisut ovat sekä suomen-, että ruotsinkielisinä.

Osallistujien ladattava Sähköpetomateriaali:

Kaikille avoin Sähköpetomateriaali: