Sähköpetomateriaali

Sähköpalojen ennalta ehkäisyyn ja palojen torjuntaan on laadittu runsaasti materiaalia. Ne ovat imuroitavissa vapaasti alla olevista linkeistä sekä Ruotsin, että Suomen kielillä. Tiedostot ovat luettavissa Adobe Acrobad Readerilla (*.pdf).

 
MYYTÄVÄT JULKAISUT:

Seuraavat aineistot voi tilata myös 4-värikopoina. Tilaamista kannattaa harkita, jos käytettävissä ei ole nopeaa tietoliikenneyhteyttä ja hyvätasoista laserväritulostinta. Paperiversion tilaukset sähköpostilla tästä.

Perustietoa sähköpaloista ja niiden ennalta ehkäisystä

  • 40 -sivuinen 4-värinen A4 julkaisu
  • Hinta 23 €/kpl, alv 0 % + toimituskulut

Julkaisu sisältää yleistietoa sähköpalovahingoista ja “jokamiestaitoja” niiden ennalta ehkäisemiseksi päivittäisessä työ- ja kotiympäristössä.

 
Sähköiset paloriskit ja niiden hallinta

  • 60 -sivuinen 4-värinen A4 julkaisu
  • Hinta 31 € /kpl, alv 0 % + toimituskulut

Julkaisu sisältää ammattitason tietoja sähköisistä paloriskeistä ja niiden hallinnasta. Tietoja voivat työssään hyödyntää muun muassa teollisuuden kunnossapitohenkilöt, rakennus- ja sähköalan opetustoimi, sähkölaitteistojen käytönjohtajat, sähkötöidenjohtajat, sähkötyönjohtajat, sähkösuunnittelijat, kiinteistöjen ja maatalouden yhteisöt, vakuutusala, pelastustoimi, poliisi, puolustusvoimat sekä sähköturvallisuuspalvelujen tuottajat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkit